Tillbehör Rökmaskiner

 

Våra rökmaskiner kommer med ett stort utbud av tillbehör / tillvalsprodukter.

 

Fjärrkontroller: Antingen med tråd för dig som alltid står på samma plats tex i ett kontrollrum. Eller med trådlös fjärrkontroll för dig som vill röra dig fritt i övningsrummet och samtidigt ha kontroll över din rök produktion. VICO kommer dessutom med WIFI styrning med hjälp av IPHONE som standard

 

Slangar: Om du vill ställa rökmaskinen utanför övningsrummet, eller leda in röken via ett objekt som skall simuleras brand i (tex en brödrost, väguttag, mm). Till slangarna medföljer en slangstos, dvs en adapter mellan rökmaskin och slang. Slangarna finns i 2 olika diameter för de olika typerna av maskiner vi tillhandahåller. 63mm för VICO o ETNA samt 128mm för Vesuvius.

 

Rökvätska: En rökvätska som är speciellt anpassad för våra maskiner. anpassade för att minimera restprodukter på väggarna och ge en maximal hängtid på röken.

Väskor: Här finns det transportväskor tillverkade av Pelicase för att skydda rökmaskiner med tillbehör så bra det någonsin går samt Övningsväskor som även dom är tillverkade av Pelicase, vilket ger att maskinerna är skyddade mot regn o vatten från tex strålrör.